Primer esdeveniment cultural a Solanell

Els picapedrers Catalans i Mallorquins Sywal Pedra Natural S.L i Reviure Solanell S.L estarem presents amb stand propi a la fira de Biocultura durant el mes de Maig. Durant aquesta fira farem una conferència en la projectarem un documental... sobre la construcció d'un forn de pedra i la seva utilització.
Durant l'esdeveniment hi hauran excursions, jocs per nens i defustació de pastisseria tradicional feta al fron amb llenya , visita guaida al poble i concert del mestre Evelio Tieles.
Adjunto el programa.
Pels que vulguin vindre tan sols cal confirmar a solanell@gmail.com o al 658123264 hem quedat dissabte 10 de març a les 8:15, a l'aparcament de Castellbó

 

En principi per la gent que no ho conegui hem quedat dissabte 10 a les 8:15 a l'aparcament de l'entrada de Castellbó. Qui vulgui café ràpid a cal Lluïs i la idea és sortir De Solanell sobres les 9.
Calculem 2 hr i mitja anar i tornar ja que la passejada serà a ritme normal i a més anirà guiada. El dinar de dissabte serà lliure, es a dir farem foc amb graelles, posarem vi i oli bo, cafès , el Ferran uns bombons de postres i també hi haurà una nevereta perquè la gent pugui guardar el que porti. Dsprés del dinar, passejada pel poble per païr una mica i concert de violí, sobre les 17:30  /18:00 pujarem a sant Andreu i allí farem una xerrada sobre Solanell abans de sopar. A m'oblidava les activitats pels nens aniran a càrrec de Montse Tarifa, professora d d'educació primària i experta en jocs d'esplai.
Un altrendada important, l'aforament màxim de cal Butxaca és de 45 persones i quan abans es reservi millor.
Animeu-vos!!
Confirmar a solanell@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada