El Projecte del pastisser Ferran Cusidó

Hola, em dirigeixo a vostè per explicar-li el projecte que tinc amb el Saül Garreta al poble de Solanell.

El projecte té com a finalitat donar un servei de forn de pa i pastisseria a la Vall de Castellbò i rodalies. S’ha rehabiltat un forn de pedra que feia uns 200 anys que no funcionava i aquest cap de setmana es courà pa i coca, per primera vegada després de tants anys. Les fórmules de les quals serán datades de l’època i realitzades de manera tradicional i natural (sense conservants ni additius). També hi haurà mostres de bomboneria, pastissos de formatge, trufes gelades, carquinyolis…entre d’altres delicateses, totes elles recen elaborades de manera artesana.

Tot plegat té un rerefons que va més enllà. L’objectiu és que aquest servei no només es doni aquest cap de setmana, sinó que, a llarg plaç, es rehabilitarà un espai que serà el Forn del poble, per la qual cosa ens instal·larem en allà per oferir el servei de manera permanent. Els productes, com ja he dit abans, seran fabricats artesanalment amb fórmules naturals 100%.

Moltes gràcies per l’atenció, esperem la vostra visita,

 

                       atentament,

 

                       Ferran Cusidó Martí i Sensat

2 comentaris:

  1. Es una molt bon idea!! Jo he probat les mostres artesanes del seňor Cusido i son excelents, totalment artesanes i naturals ,,,
    Us ho recomano.

    ResponElimina