COMENTARIS

Si algun cop he dubtat si val la pena tot plegat, han estat els vostres comentaris els que m'han tret de qualssevol dubte, Gràcies!!

Alguns comentaris:

Impressionant! Quina passada! Quanta energia i quant de carinyo hi ha posat en aquest projecte! Serà una meravella! Quines ganes de venir a veure-ho! Endavant Saül&família!

Excelente iniciativa ánimo.
Et felicito pel teu projecte. Em sembla, alhora una bogeria i una proesa

He estat veint per la tele el projecte de fer reviure el poble de Solanell, ho trobo admirable que en els temps que corren algú es pogui gastar el seus diners sense garanties de poder recuperar-los. Sento molt no poder contribuir en el projecte però la nostre situació actual (tant el meu marit com jo estem a l´atur i a ell al desembre se li acaba) i no esten passant el nostre millor moment. Molta sort, Isabel
Un projecte molt interessant el de Solanell, ja fa dies que et segueixo, si et puc ajudar en quelcom fes-m'ho saber, tot i que no em sobra el temps. El que fas es podría fer extensible a molts pobles de l'Alt Urgell. Salut i sort
Espero que tinguis sort en aquesta empresa, a la nostra comarca hi ha molts pobles que com Solanell van anar abandonant-se a principis de segle passat. Et convido a fer una visita al meu blog en ell hi tinc alguns, entre ells Solanell que he visitat més d'un cop. ww.davidmsfoto.wordpress.com Salut!
hola! he arribat a aquest blog de casualitat, la veritat es que està molt bé i hi ha molta infor. el vostre projecte pinta molt bé. l'objectiu és reconstruir el poble per viure? per vendre'l? per fer un museu? casa rural?? amb quins recursos compteu? ets tu sol o sou un equip? una associacio? moltes preguntes... que vagi bé!
Casualment hem vist aquesta noticia i ens alegra moltissim. Som descendents de cal Llaï de Solanell i el meu pare s'ha emocionat mirant aquest blog i recordant moments de la seva infància a Cal Gironi i a Cal Llaï. Bon Nadal per tu també.
Bona nit Saül, això ja té color, és impressionant aquest video virtual. Esperem veure-ns a Solanell, per poder imaginar un poble viu. Felicitats, Carles Rigol i família.
Saül, et felicito per la iniciativa y et desitjo que poc a poc el teu projecte es vaigi acomplint. Es una llástima que els pobles es vaigin perdent i les ciutats creixin cada vegada més. Perdem contacte amb la natura y vivim en un món artifical d'aire acondicionat, calefacció i llum eléctica. A vegades no em dono conte de que la tardor ha arrivat fins que la primera nevada cau. I m'en adono que m'he perdut l'espectacle de color més bonic que hi ha. Una abracada, hugo

Hello, I just found your blog. Good, but poor me I do not speak in your language. By the way, have a nice blogging and success for you.

1 comentari:

  1. Bones,
    acabo de sentir l'entrevista a Catalunya Radio. FELICITATS!!!! Sort que encara existeixen fools pel món. Ens dones esperances i al.legria.
    Parlaves de fer teatre a l'aire lliure? Molt relacionat amb la meva feina. Nascuda a Sant julià de lòria ( com l'esglesia de Solanell!!) Fa temps que rodo entre Andorra i Barcelona darrera dels escenaris. Unes ganes fondes de poder lligar muntanyes i escenaris, natura i cultura. En parlem?
    esnadal@yahoo.es

    ResponElimina